Podsjetnik: sveta misa na završetku nastavne godine i podjela svjedodžbi

Kako je to već običaj u našoj školi, prije negoli se podijele svjedožbe, pohvale i nagrade, a maturanti preuzmu svoje dokumente, svi ćemo zajedno - kao gimnazijska obitelj - sudjelovati na svetoj misi koja će se održati u velikoj kapeli u srijedu, 30. lipnja 2021., u 8:30. 

Sveta misa najbolji je način kako zahvaliti Bogu, a vjerujemo da svatko od nas ima na čemu zahvaljivati. Jedino onaj tko ima zahvalno srce, uistinu je sretan i ispunjen čovjek. Svetu misu predvodit će mons. Miroslav Vidović, generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije. 

Nakon svete mise u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa održat će svečana akademija na kojoj ćemo se, uz poznatu himnu "Gaudeamus",  službeno pozdraviti s ovogodišnjim maturantima. Oni će uputiti svoju riječ na kraju svojeg gimnazijskog hoda. 

Potom će maturantima biti podijeljeni njihovi dokumenti, a svim ostalim učenicima koji su nagrađeni za svoj rad u protekloj godini bit će uručene nagrade Nastavničkog vijeća. 

Po završetku svečane akademije razrednici će u razredima podijeliti svjedodžbe onima koji su završlili ovu školsku godinu.

PROGRAM: srijeda, 30. lipnja 2021

8:30 - velika kapela: sveta misa

9:30 - velika dvorana:  svečana akademija

--:--  - razredi: podjela svjedodžbi