Međurazredno nogometno natjecanje

I ove godine uoči Dana škole održalo se, 18. ožujka, međurazredno natjecanje u nogometu na kojem su nastupili svi razredi.

Natjecanja takve prirode uvijek su lijepa prilika za međusobno druženje i mali predah od napornih školskih dana, ali i isto tako i dan za pravo malo sportsko nadmetanje. Turnir je započeo molitvom za zdravlje svih sudionika nakon koje je sve bilo spremno za početak. Ove godine prvim mjestom okrunila se ekipa 3. a razreda svladavši u neizvjesnom finalu nakon kaznenih udaraca ekipu 4. a razreda. Nakon posljednjeg zvižduka profesora Tonija Paponje, koji je sudio sve utakmice, bilo je 1:1, a nakon raspucavanja s bijele točke završilo je 3:2. Prošle su godine ovogodišnji osvajači turnira izgubili u finalu protiv 4. b (prošlogodišnji 3. b), a godinu prije od tadašnjih maturanata ispali su u polufinalu. Sada im se sreća osmjehnula te će trofej, koji se pobjednicima tradicionalno uručuje na proslavi Dana škole, otići u redove trećaša koji su pokazali kako se uz potporu prijatelja i timski rad može postići dobar rezultat, ali se i prije svega lijepo zabaviti.

Čestitke svima na sudjelovanju a posebno na ovogodišnjoj pobjedi 3. a razredu koje će, u to ne sumnjamo, njihova razrednica Ana Vučković zasigurno nagraditi svojim ukusnim kolačima.

Ivan Mandarić, 3. a

REZULTATI

ČETVRTFINALE

3. B – 2. A

3 : 1

4. A – 1. B

5 : 4

4. B – 2. B

2 : 3

3. A – 1. A

6 : 1

POLUFINALE

3. B – 4. A

1 : 4

2. B – 3. A

4 : 5

FINALE

4. A – 3. A

4 : 5 (1: 1)